Καλωσήρθατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Shower Of The Nerds.

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Το σύνολο του περιεχομένου της ιστοσελίδας showerofthenerds.gr καθώς και των πληροφοριών και των υπηρεσιών που εμφανίζονται σε αυτή ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στο showerofthenerds.gr ενώ προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, διανομή, διάδοση και γενικότερα η χρήση των πληροφοριών καθώς και υπηρεσιών του showerofthenerds.gr από τους επισκέπτες του για οποιοδήποτε άλλο λόγο πέρα από την προσωπική χρήση.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Για να διασφαλισθεί η επικοινωνία μαζί σας προκειμένου να ολοκληρωθεί σωστά, υπεύθυνα και με ασφάλεια η αγορά σας από το κατάστημα μας θα σας ζητηθεί η συμπλήρωση μιας φόρμας με τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση αποστολής, τηλέφωνα επικοινωνίας, email, κλπ)

Τα προσωπικά δεδομένα που σας ζητούνται προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της συνεργασίας μεταξύ μας και δεν θα χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Στην περίπτωση που επιλέξετε η πληρωμή της αγοράς σας να γίνει μέσω PAYPAL, VIVA WALLET μεταφέρεστε και ολοκληρώνετε τη συναλλαγή στον ασφαλή δικτυακό ιστότοπο της PAYPAL, VIVA WALLET. Η εταιρία μας ουδέποτε θα σας ζητήσει κανένα στοιχείο πιστωτικής κάρτας/κωδικών και δε συλλέγει τέτοια δεδομένα.